Ons aanbod

Particulier

Een onverwachte gebeurtenis kan vaak financiële gevolgen hebben, het is onze missie om u en uw gezin optimaal te beschermen. Als particulier kan u bij ons terecht voor alle verzekeringen, maar ook om te sparen en te beleggen. We zorgen op een transparante wijze dat de toekomst en gezondheid van uw gezin volledig beschermd zijn en dit alles aan de scherpste tarieven. Op die manier kan u onbezorgd leven en genieten van elk moment.

Ook na een schadegeval of incident zijn wij er voor u, met persoonlijke bijstand en advies. Nazorg staat bij ons hoog in het vaandel.

Zelfstandigen en ondernemingen

Als expert in verzekeringen willen we zelfstandigen en ondernemers bijstaan om bepaalde risico’s uit te sluiten of te herleiden tot een minimum. Sommige verzekeringen zijn verplicht, andere niet. We begeleiden u naar een optimale verzekeringsportefeuille en evalueren deze op regelmatige basis.

We bieden u het scherpste tarief aan na een adequate behoefteanalyse en onderhandelingen bij onze partners.

Nood aan begeleiding naar je toekomstig pensioen, een veilige spaarformule of liever een beleggingsfonds? Of wilt u het loonpakket van uw medewerkers uitbreiden met een groepsverzekering of hospitalisatieplan? Dankzij ons uitgebreid gamma ontwerpen we op maat van uw profiel een gedetailleerd plan.

We staan u in elke situatie bij met het nodige advies, zodat u met een gerust hart kan ondernemen.

Contact

Wijkstraat 43 bus 11
3590 Diepenbeek

011 93 35 00

verzekeringen@certago.be