Algemene Verzekeringen

Zelfstandigen & Bedrijven

Uw onafhankelijke verzekeringsmakelaar

Ons aanbod voor algemene verzekeringen

bedrijfsgebouw

Bedrijfsgebouw

Je kantoor, winkel of bedrijfscomplex verzekeren tegen brand is een must, want bij schade kan je beroepsverderzetting in gevaar komen. U kan bij ons terecht voor een eenvoudige brandverzekering of een uitgebreide dekking. Samen zoeken we de beste oplossing voor uw organisatie volledig in functie van de capaciteit en beroepsactiviteit.

Voor u gaan we door het vuur!

Personeel

Een ongeval is snel gebeurd… Een arbeidsongevallenverzekering is verplicht en beschermt uw werknemers. U kan bij ons terecht voor een arbeidsongevallenverzekering voor één of meerdere personen.

Blijf te allen tijde kalm, u bent verzekerd bij Certago Verzekeringen.

personeel
rechtsbijstand

Rechtsbijstand

Een meningsverschil met één van uw werknemers, een fiscaal geschil of onbetaalde facturen… Vroeg of laat heeft uw onderneming nood aan juridische bijstand. Met een rechtsbijstandverzekering worden uw juridische kosten gedekt. Samen stellen we de juiste polis voor uw bedrijf samen.

Zekerheid altijd en overal!

Mobiliteit

De burgerlijke aansprakelijkheid is de wettelijk verplichte verzekering als u met de wagen rijdt. Deze dekt de schade aan derden. De passagiers van uw wagen zijn ook verzekerd voor hun lichamelijke en stoffelijke schade. Aanvullende waarborgen zoals bijstand, rechtsbijstand, bestuurdersverzekering,… zijn mogelijk.

Stuur uw team met een gerust hart de baan op.

pexels-ryan-west-1719648
hospital

Gezondheid

Veel werknemers verwachten een hospitalisatieverzekering in hun loonpakket. Bescherm hen en hun gezin met een optimale dekking. Kies voor een hospitalisatieverzekering en vul deze aan met waarborgen als ambulante kosten en of tandverzekering.

Hospitalisatieverzekering :

  • Terugbetaling van ziekenhuiskosten
  • Terugbetaling medische kosten voor en na de opname
  • 30 zware ziekten

 

Ambulante kosten :

  • Brillen, lenzen, medicatie,…
  • Medische raadplegingen,….

Gewaargborgd inkomen

Gewaarborgd inkomen

Uw inkomen is een heel belangrijke factor in uw leven. Dankzij de verzekering gewaarborgd inkomen bent u zeker van uw inkomen ook tijdens uw arbeidsongeschiktheid. Samen bespreken we alle mogelijkheden in uw situatie.

Samen beschermen we de gezondheid van uw medewerkers.

Groepsverzekering

Motiveer uw werknemers met een extralegaal voordeel, de groepsverzekering. U kiest zelf welke waarborgen u aanbiedt, we ontwerpen een plan dat op maat gemaakt wordt volgens het profiel van uw onderneming en personeel.

Maximale productiviteit van uw personeel dankzij onze verzekeringsplannen!

Afbeelding van WhatsApp op 2022-10-17 om 09.51.07

Contact

Wijkstraat 43 bus 11
3590 Diepenbeek

011 93 35 00

verzekeringen@certago.be