Vacature: adviseur gezocht!

Delen via Sociale Media

Om ons team aan te vullen zoeken we een extra adviseur uitvaartverzekeringen en één of meerdere zelfstandige adviseurs uitvaartverzekeringen, in hoofd-of bijberoep . Je gaat gesprekken aan met potentiële klanten, je analyseert hun behoeften en adviseert hen over het gepaste uitvaartplan. Tevens blijf je nadien de brug tussen de klant en de verzekeringsmaatschappij.

Profiel :

Je houdt van een uitdaging, want uitvaartverzekeringen bespreken is een gevoelig onderwerp. Je kan minstens een eerste commerciële ervaring voorleggen, je bezit het juiste diploma of je bent bereid om je bij te scholen. Je benadert de klanten op een enthousiaste, eerlijke, professionele en commerciële manier, en bouwt een langetermijnrelatie uit. Je werkt zelfstandig, maar past toch binnen de familiale teamdynamiek van ons kantoor. Tevens ben je niet bang om proactief en resultaatgericht te werken en zoek je niet naar vaste uren.

Arbeidsvoorwaarden :

Je hebt veel contacten met klanten en je wordt ondersteund door de professionele omgeving van ons kantoor. Je komt terecht in een ervaren, ambitieus team waar ieder persoon uniek is. Naast een leuke werksfeer zijn er voldoende doorgroeimogelijkheden. We bieden je een aantrekkelijk loonpakket aangevuld met een firmawagen.

Interesse? Contacteer vacatures@certago.be !

Andere berichten

Terug naar school

Vandaag rinkelt de schoolbel weer in Vlaanderen. Duizenden kinderen vertrekken terug op pad om hun talenten verder te ontwikkelen. Bij een ongeval op school bent

Vacature: adviseur gezocht!

Om ons team aan te vullen zoeken we een extra adviseur uitvaartverzekeringen en één of meerdere zelfstandige adviseurs uitvaartverzekeringen, in hoofd-of bijberoep . Je gaat

Contact

Wijkstraat 43/ bus 11,
3590 Diepenbeek

011 93 35 00

verzekeringen@certago.be