Uitvaartverzekering

Particulier

Uw onafhankelijke verzekeringsmakelaar in Diepenbeek, Limburg.

Ons aanbod voor uw uitvaartverzekering

Uitvaartverzekering

Je huis brandt af, emotioneel is dit een ramp, maar financieel wordt alles netjes geregeld door je verzekering. Je droomwagen wordt beschadigd, geen probleem, je omnium dekt de kosten. Je zoon breekt tijdens een partijtje voetbal het raam van de buren. Leuke anekdote voor later, je hoeft je verder geen zorgen te maken, hiervoor dient je familiale verzekering.

Het noodlot slaat toe, je partner sterft aan de gevolgen van kanker of tijdens een auto-ongeval. Plots is er de kost van een uitvaart, is je bankrekening geblokkeerd, ligt er een berg administratie te wachten en dit alles terwijl je eigenlijk alleen met je verdriet wil bezig zijn. Met het perfecte uitvaartplan moet je enkel bezig zijn met je geliefden en je rouwproces, al de rest wordt geregeld!

Wist je dat?

-In België ongeveer 11% van de bevolking een uitvaartverzekering heeft? In Nederland is dit reeds 88%.

-Een uitvaart steeds duurder wordt. Een crematie kost gemiddeld tussen 6000€ en 7000€, een begrafenis gemiddeld tussen 7000€ en 8000€ kost.

-Hoe jonger je start met een uitvaartverzekering, hoe voordeliger het is.

-Het extra nuttig kan zijn voor samengestelde gezinnen of nieuwe gezinsvormen.

Voordelen van een uitvaartverzekering :

– financiële luik

– verzekerd kapitaal

– kinderen tot 18 jaar (gratis) mee verzekerd zijn

– nabestaandenzorg : administratieve hulp, psychologische ondersteuning en juridische bijstand

– eventuele palliatieve diensten

– repatriëring

– wilsbeschikking

Overlijdensrisicoverzekering

Naast de klassieke uitvaartverzekering die er voor zorgt dat uw geliefden gespaard blijven van hoge uitvaartkosten en de administratieve rompslomp kan u hen nog verder beschermen.

Uw partner staat er immers plots alleen voor om alle kosten te dragen…. De opvoeding van de kinderen, het huis, de dagelijkse kosten,… Door middel van de gepaste overlijdensrisicoverzekering kan u hen ook hiervan beschermen.

Voordelen :

  • Uw gemoedsrust en bescherming van uw geliefden (behoud van hun levensstandaard, het betalen van de studies van uw kinderen, aflossen van het hypothecair krediet,…)
  • Aangepast aan uw specifieke noden
  • Lage kostprijs (afhankelijk van enkele factoren)
uitvaart

Contact

Wijkstraat 43 bus 11
3590 Diepenbeek

011 93 35 00

verzekeringen@certago.be